Kyllåda VI

Nu har jag lyckats komma lite längre med kyllådan. Jag kommer montera kompressorn i utrymmet under ugnen. Föregående ägare har sågat upp det utrymmet sedan tidigare.

Var först tveksam om den skulle få plats där, men det var inga problem. Här kommer några bilder på mitt fortsatta arbete på kyllådan.

kyllåda med isoleringHär har jag isolerat om kyllådan med 30 mm cellplast. Efter den kommit på plats så kunde jag komplettera med mer isolering på vissa ytor.

 

 

 

 

 

 

kyllåda på platsHär ser man kyllådan tillbaka på sin plats. Jag har kompletterat med nya reglar runt kyllådan. Man ser också den vitisolerade kopparslangen som går mellan kyllådan till kompressorn.

 

 

 

Kyllåda inkläddHär har jag nu fått tillbaka teakskivorna runt kyllådan.

 

 

 

 

 

BänkskivaHär har jag lagt på den nymålade vita skivan (bänkskivan), bara för att konstatera att de nya teaklisterna tog i på underkant, bara ta bort, ta hem och hyvla. Ska också passa på att lacka baksidan och den högra sidan där ugnen ska ska sitta. Vänstra sidan redan lackad, då jag haft bort den. Men det måste nog blir lite varmare för att kunna lacka i båten.

kompressor

Här ser man hållaren för kompressorn. Den röd/svarta kabeln har jag dragit ny, den är på 4.5 mm2 och ska förse kompressorn med ström. Den svarta kabeln ska gå mellan kompressorn och strömbrytaren (på/av och hur mycket kyla som man vill kräma på).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.